Gellért Szabadidőközpont

A nyári szezonbérletek (szabadtér) már egyeztethetők! A szezon: április 17-től – október 15-ig (26 hét) tart!

Szabadtéri pályák

A Gellért Szabadidőközpont fő profilja a tenisz. Nyáron 12 szabadtéri salakos tenisz pálya várja a vendégeket, amelyből 5 pálya rendelkezik világítással. Este 10 óráig, a szabadidőközpont nyitva tartásáig alkalmas a játékra.

2013. második felében a Gellért Szabadidőközpont Sportegysület Uniós és állami támogatás igénybe vételével, egy multifunkcionális Proflex burkolatú sportpályát valósított meg. A pálya megegyezik a US Open és Australian Open Grand Slam versenyek borításával. A borítás ITF (Nemzetközi Tenisz Szövetség) minősítéssel rendelkezik! A pályán  1 db tenisz pálya, 1 db röplabda pálya, 4 db streetball pálya és kézilabda pálya található. Szabad időpontokban a pálya bérelhető, szintén a recepción.

A játék megkezdése előtt a recepción (fő épület) kérjük kifizetni a pályadíjat, majd ezután lehet a játékot megkezdeni.

Fedett pályák

A szabadidőközpontban egész évben pattoghat a tenisz labda. Nyáron is 3 állandóan fedett tenisz pályával rendelkezünk, amelyek rossz idő esetén biztosítják a játéklehetőséget. Télen 2 pályával bővítjük a fedett pályák számát és összesen 5 pálya áll a vendégek rendelkezésére.

– a képen a 2 pályás, légtartásos sátor látható

Versenytenisz

A Gellért Szabadidõközpont eddigi mûködése során több rangos országos (Magyar bajnokság 1999, 2000) és vidéken elõször megrendezésre kerülõ nemzetközi (Davis Cup 2001 Monaco ellen, Davis Cup 2004 Norvégia és Szerbia-Montenegro ellen. Fed Cup 2002) teniszversenynek volt házigazdája. A szabadidőközpont pályái és infrastruktúrája a Nemzetközi Tenisz Szövetség összes kritériumának megfelel.

A Gellért Szabadidőközpont Sportegyesület Gellért Tenisziskola szakosztálya 2004-ben a vidék legeredményesebb utánpótlásnevelő egyesülete lett! Sportegyesületünk tevékenységéről, eredményeiről aloldalunkon tájékozódhatnak.

Több korosztályos válogatott és országos bajnok tréningezik a szabadidőközpontban napi rendszerességgel.

Pályafoglalás

Pályafoglalás a 70/686-5124-es telefonszámon, a recepción történik! Szezon bérletes vendégeink kivételével (napi jegy, tizes kártya) a játék megkezdése előtt a recepción kell kifizetni a pálya bérlési díjat, tizes kártyákat kezeltetni!